Encara no m'he decidit... 

Per a qué serveix un centre de dia ?

Serveix per afavorir la recuperació i el manteniment de l’autonomia de la persona gran, però mantenint-la en el seu entorn familiar. Afavoreix les interaccions socials i l’estimulació física i cognitiva de l’usuari. També ofereix unes hores de descans al cuidador principal.

Què diferencia el centre de dia de la Casa d'Empara d'altres centres de dia ?

El Centre de dia Magdalena Miró compta amb l’experiència de la Fundació Casa d’Empara, amb més de 100 anys d’història, però en unes instal·lacions noves, en el sí dels jardins de l’entitat. L’espai disposa d’una entrada diferenciada de la residència pel Carrer Tetuan. 

Perquè un centre de dia fet amb mòduls ? 

El sistema modular que ha fet servir la Casa d'Empara en la construcció del nou centre de dia ha permès obrir-lo en menys de 4 mesos. Els mòduls que fem servir són de gran qualitat i, un cop dins, no hi ha diferència amb una construcció "tradicional".

Quant costa ser usuari del centre de dia de la Casa d'Empara ? 

El nostre centre de dia disposa de places privada i públiques.

A nivell privat, les tarifes són les següents link. En el cas de les places públiques, el cost depen del dies d’assitència i de la renda de l’usuari.

Quines activitats s'hi fan ?  

Les activitats previstes són: 

-Teràpia ocupacional 

-Fisioteràpia

-Taller de memòria

-Animació sociocultural

Quins serveis estan inclosos en el preu ?

En el preu del centre de dia (jornada complerta) s’inclou dinar i berenar, servei d’infermeria, animació sociocultural, estimulació cognitiva i funcional.  

Hi ha altres serveis a contractar ? 

Sí. Hi ha un catàleg de serveis addicionals que podeu consultar a .... De forma general, podeu comprar ajudes tècniques amb un descompte del 10% sobre el PVP (link catàleg), anar a la perruqueria, fer servir el servei mensual de podologia, ALTRES....  

Vull anar al centre de dia de la Casa d'Empara ! 

Com m'informo ? Com m'inscric ? 

Per rebre més informació o formalitzar la inscripció al servei us podeu posar en contacte amb la nostra treballadora social, Núria Martorell, al mail nmartorell@casaempara.cat o al telèfon 93-811.51.64. Us donarà hora per començar el procés en una visita presencial. 

Puc venir mig dia ? ...i només a dinar ? 

Sí. Pots venir pel matí fins a l'hora de dinar i de l'hora de dinar fins a la tarda. També tens l'opció de venir només a dinar (13,15h a 14,15h).  

Visc una mica lluny. Em poden venir a buscar a casa ? 

Si. Tenim transport adaptat en col·laboració amb l'empresa RAVIGO. Pots veure els preus en aquest link.  

Com ho farem amb la COVID19 ?  

El centre de dia de la Casa d'Empara és un lloc segur ?  

La COVID19 fa que cap lloc sigui el 100% segur. Tot i això, al centre de dia de la Casa d'Empara treballem per garantir les millors condicions de salut per a tots (usuaris i treballadors). En aquest sentit, disposem de medidors de CO2 per controlar la ventilació, hem reduït el número de places per disposar d'un mínim de 4 m2 per usuari, apliquem un estricte protocol d'higiene, disposem de zones d'aïllament... 

L'àmplia experiència adquirida per la Fundació des del de març de 2020 serveix també per treballar amb seguretat. 

M'haurè de fer un test COVID ? Cada quant ?  

Està previst que quan us incorporeu com a nou usuari es dugui a terme un TAR ("test d'antígens ràpid") realitzat pel nostre personal sanitari. 
Igualment, de forma mensual, es durà a terme un nou test per controlar la bona salut del col·lectiu. 
Haurè de portar mascareta dins del centre de dia ? 
Sí. Mentre estem en situació de risc víric, les persones que romanen a les instal·lacions han d'anar amb mascareta quirúrgica (excepte les hores de menjar).  

Qué passa si un usuari té símptomes compatibles amb el COVID19 ?  

L'aplicació del protocol marca que s'aïllarà al usuari en una sala, s'avisarà als familiars de referència i se li practicarà un TAR ("test d'antígens ràpid") per saber si està infectat. 

... i si es confirma que és positiu en COVID19 ? 

La normativa actual implica que cal tancar el centre de dia durant una quarentena de 10 dies. 

Durant aquest temps, la Fundació us seguirà atenent en el vostre domicili.

MISCELÀNIA   

Quins dies dóna servei el centre de dia de la Casa d'Empara ?  

Tots els dies laborables de l'any, de 10 a 18 hores ininterrumpudament.

El personal que fa el servei és sempre el mateix ?  

Sí. El personal de servei és EXCLUSSIU del centre de dia (per evitar barrejes amb el personal de la residència en cas de brot). Tot el nostre personal té la formació i experiència necessària per a desenvolupar les seves tasques de la millor manera possible.  

Encara tinc dubtes...  

Truca'ns al 93 - 811.51.64 o envia un mail a nmartorell@casaempara.cat . Et respondrem ràpidament.